Kv Intervallet 3, Vallastaden

LINKÖPINGS KOMMUN

Efter en vinst i en markanvisningstävling 2019, fick vi uppdrag att rita två projekt i samma kvarter i Vallastaden. Båda husen har haft som mål att hitta lösningar för små, välplanerade lägenheter som passar studenter, eftersom Linköpings Universitet ligger i närheten.

 

Byggnaderna har en stomme av korslimmat massivträ och fasader av träpanel. Användandet av solceller, värmeåtervinning från högeffektiva värmepumpar och högisolerande fönster och fönsterpartier, gör att vi kommer att nå en energiförbrukning betydligt under kraven i BBR.

“En energiförbrukning betydligt under kraven i BBR”

STORLEK:

20 lägenheter

 

SEKTOR:

Hyresrätt

 

STATUS:

Markanvisningstävling 2019, inflyttning 2023

 

KUND:

Utvecklat och byggs i egen regi för egen förvaltning

FLER PROJEKT

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.