Brf Arkitekten 11

LINKÖPINGS KOMMUN

2018 vann vi denna markanvisning i Vallastaden. Vi har på ett kreativt sätt använt planens förutsättningar för att skapa spännande lägenheter med dubbel takhöjd och storstadskänsla.

 

Mot fasaden finns stora höga fönster för maximalt ljusintag till sällskapsdelen med öppet kök. I lägenhetens inre ligger en entresol med plats för säng och skrivbord.

 

Huset är helt byggt i trä och den ena gaveln används som energitillskott med solpaneler placerade som konstnärlig utsmyckning.

“Solpaneler placerade som konstnärlig utsmyckning”

PROJEKT:

13 lägenheter, 1 lokal

 

SEKTOR:

Bostadsrätt

 

STATUS:

Markanvisningstävling 2018, inflyttning 2021

 

KUND:

Utvecklat och byggt i egen regi

FLER PROJEKT

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.