A-gruppen Integritesskyddspolicy

 

Våra hemsidesbesökares integritet är väldigt viktig för oss på A-gruppen och vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda den.

 

Om kakor (cookies)

 

Vi samlar in viss anonymiserad information om ditt besök på vår hemsida för att kunna vidareutveckla den på bästa sätt, det handlar bland annat om att vi önskar veta hur många som besöker vår hemsida och vad som är mest intressant. Detta gör vi med hjälp av Google Analytics som använder kakor för att samla information kring användandet av webbplatsen.

Du kan välja att avböja användandet av kakor genom att klicka ur ”Mätbarhet och spårning” i början av ditt besök på vår hemsida.

 

Om personuppgifter

 

När du fyller i vårt kontaktformulär måste du ange vissa uppgifter som namn, e-postadress och telefonnummer, vilka behövs för att vi ska kunna svara dig, hålla kontakt med dig och skicka information och relevanta nyheter till dig. I samband med att du skickar in formuläret godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att hålla fortsatt kontakt med dig. Kontakt kan ske genom e-post eller telefonsamtal.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning och använder dina uppgifter enbart för att hålla kontakt med dig. Uppgifterna skickas direkt från formuläret till ett lösenordskyddat system hos oss där de lagras. Vi kommer inte att överlämna dina personliga uppgifter till tredje part för deras eller någon annan tredje parts direkta marknadsföring utan ditt uttryckliga medgivande.

Personuppgiftsansvarig är A-gruppen invest Sverige AB, org nr 559100-1655. Kontaktperson är Robert Hlawatsch, robert.hlawatsch@a-gruppen.se, +46 (0)8 618 95 00

Dina uppgifter kommer inte att sparas längre än vad som är nödvändigt. Du har rätt att kontakta oss när som helst för att begära ut information om de uppgifter vi lagrar samt begära att vi begränsar användningen, rättar till uppgifter eller begära att informationen raderas. Vi genomför regelbundna gallringar för att se till att hålla lagringstiden så kort som möjlig.