26 Jun Referensfotografering

I arbetet med vår nya webbprofil har vi tagit lite nya pics

Inom A-gruppen strävar vi efter att möta verkligheten. Under våren har vi arbetat för att våra många ansikten utåt också ska utstråla vår strävan. Ett inte alltför enkelt arbete då vår bolagsstruktur och vår organisation kanske är något komplicerad för den utomstående. Och eftersom vi vågar göra annorlunda vill vi också beskriva det vi gör så att DU och alla andra ser, förstår och rycks med. Bland annat handlar det om vår närvaro i sociala medier samt våra mer statiska fönster mot omvärlden så som våra webbsidor. I januari lanserade vi A-gruppens webbsida och näst upp är A-projekt.

A-projekt är vårt varumärke som sysslar med projektutveckling med arkitekten vid rodret. Just nu har vi två pågående byggherreprojekt: Brf Illustrationen i Vallastaden samt Skärgårdsbyn på Ljusterö. Vi hoppas inom kort även vara verksamma i Nyköping.

 

Men självklart gör vi så mycket mer inom vår arkitektverksamhet. Den här nyheten visar därför några av de referensfotograferingar som vi genomfört under våren:

Dormy, HBO, Läkarförbundet, Rönneberga, Tegnergatan och Veddesta. Några av alla projekt vi pysslat med de senaste åren och som nu har fotograferats av vår fotograf Sofia van Elmpt.

 

Inom kort får du se mer.

 

Varför Architect@work?
Architects meet innovations