A-GRUPPEN | Är du en giggare?
1366
post-template-default,single,single-post,postid-1366,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Är du en giggare?

10 Mar Är du en giggare?

Kom med oss!

A-gruppen ser förmågor och visar möjligheter. Vi matchar rätt kompetens till rätt uppdrag. A-gruppen hjälper arkitekter att hitta sina gig och arkitektkontor att hitta sina talanger!

 

Varför gigga genom A-gruppen?

  • Du vill driva ditt arkitektkontor men vara del av ett större nätverk när det passar dig.
  • A-gruppen arbetar med arkitektur inom alla segment och kan därför erbjuda dig variation i dina uppdrag.
  • Du får möjlighet att arbeta med och genom alla A-gruppens varumärken.
  • Förutom uppdrag och kollegor erbjuder A-gruppen lokal, administration, kompetensutveckling, studieresor och kundaktiviteter för dina kunder.
  • Du får chansen att ta ut högre arvoden för ditt arbete och minimerar samtidigt dina risker.

 

När du ansluter till A-gruppen öppnas flera möjligheter upp. Inom A-gruppen finns tillgång till uppdrag, kollegor, utbildningar, skoj och mycket annat.

 

Kontakta oss på giggare@a-gruppen.se

 
 

Jochum

Jochum är giggare

Varför?

 

Jochum Beckeld började gigga för A-direkt hösten 2013. Han har alltid gillat friheten med att vara egen företagare. Under snart fyra år har han varit på underkonsultuppdrag genom A-direkt och med det nya samarbetsavtalet med A-gruppen får han nu även stöd i att hantera egna kunder och uppdrag av kollegorna på A-arkitekter. Han hyr en arbetsplats på P25 och kan kommunicera med produktionen på A-services genom intranätet Workplace var han än befinner sig. I början av juni hängde Jochum såklart med på A-gruppens segling med SXK’s Gratia i Stockholms Skärgård.
 
– Som egen företagare hamnar man lätt i sitt hemmakontor och kan tappa fokus från både kollegor och yrke. Med A-gruppen har jag alla fördelar med att vara egen företagare men även vara med i en grupp där jag hör hemma, säger Jochum.

Årets trendspaning
Stockholm furniture Fair 2017